Min rejse med Stone Medicine

For 10 år siden bestod jeg min massage eksamen i Paris, Frankrig. Jeg blev uddannet i Massage Créatif, en holistisk massage stil som fokuserer på wellness, afslapning og afstresning ved at kombinere flere forskellige massageformer, incl. fysiurgisk massage, lomi lomi, og shiatsu. Derudover blev jeg også introduceret til forskellige spa-behandlinger som mellemøstlig massage, bambus massage, urtebolde osv.

Allerede året efter trængte jeg til at lære mere og jeg var draget af stenmassage. Efter at have undersøgt markedet godt faldt jeg over LaStone i England. Det blev til LaStone Original Body, LaStone Deep Stone, uddannelse til instruktør i Original Body, og som det vigtigste for min egen udvikling og rejse i massagens verden, i et 8-dages kursus med Jenny Ray, hvor jeg blev introduceret til Stone Medicine, en ældgammel indiansk massage form, baseret hovedsageligt på sten og shamanistisk arbejde.

Ved Jenny Ray lærte jeg at arbejde med stenene på et dybere niveau som ikke kun tager sig af det fysiske. Min introduktion til Stone Medicine var 5 forskellige “behandlinger” eller ceremonier som det også kan kaldes.

Balancing the Waterfall havde jeg stor succes med mens jeg boede i Paris. Det er en behandling som hjælper med kommunikation, både i nervesystemet og følelsesmæssigt og som mine klienter med MS følte en stor forbedring.

The Three Relations hjælper med at opbygge styrke og selvtillid, mens en afslappende ansigtsmassage bliver givet. Jeg brugte elementer fra denne sammen med deep tissue teknikker på to klienter i Paris som begge stod for at skulle tage køreprøve (en ting hvor folk normalt dumper de første par gange). Først tog jeg mig af den fysiske stress med deep tissue, og derefter hjalp jeg dem med The Three Relations. Begge bestod prøven i første forsøg.
Bury the Soul behandlingen har kommet mange af mine klienter til gode, både i Paris og i Danmark. Det er en nænsom måde at blive introduceret til sten- og shamanistisk arbejde, og føles som at få et kæmpe knus.

Shamanic Journey – guidet trommerejse har været interessant både personligt, men især da jeg tog børnene i min datters klasse på en rejse. Nogle af børnene taler stadig om det her nogle år senere. Det gjorde stort indtryk på dem.

Jeg lærte også Healing Hands samt alter arbejde, som gav mig rigtigt meget i forhold til mine behandlinger og min personlige udvikling. Noget af det vigtigste jeg lærte fra dette er lade arbejdet flyde gennem mig uden at samle op fra klienten, samt at leve i nuet og fokusere på nuet.

Siden flyttede jeg tilbage til Danmark og i foråret 2016 fløj jeg til USA for at deltage i Medicine Path Programmet med Jenny Ray, hvor jeg gik endnu dybere ind i det shamanistiske arbejde, min egen udvikling og Stone Medicine. Resultatet blev en hel værktøjskasse af viden, teknikker og ceremonier jeg nu kan bruge, og jeg er også blevet trænet til at undervise i Stone Medicine I (grundkursus) samt Rain Bath og Healing Hands.

Nu er det tid til at sprede healingen og bringe Stone Medicine til alle som har behov for det. Dog er min egen rejse langt fra slut.


Leave a Reply

Your email address will not be published.