Workshops

Har du lyst til at lære mere, så tilbyder jeg undervisning og workshops for både private og professionelle. Vil du vide mere om kurserne og workshops, kontakt mig på pia@body-sentio.dk.

Stone Medicine
Jeg underviser i Stone Medicine, massage med varme og kølige sten baseret på ældgamle indianske ritualer og ceremonier. Kig på www.stonemedicine.dk for mere information.

Foreløbigt kan jeg undervise to kurser, Stone Medicine I samt Rainbath.

Prayer Fan craft class
Brug en dag på at lave en fjerfane til smudging. Lær om de gamle traditioner, forskellen mellem faner, ceremoni og ritualer omkring skabelsen af en fane, samt betydningen af fjer, skind og pels som bruges til fanerne.

Healing Hands
Et en dags kursus hvor du lærer den gamle indianske ceremoni Healing Hands. Både for private og professionelle som gerne vil tilføje et ny element i deres daglige liv. Lær at give dine klienter eller familie en blid og kærlig energi behandling.

Shamanic Journey
For grupper. Deltag i en gammel indiansk ceremoni hvor du kommer på en shamanisk rejse ind i underbevistheden.

Først forbereder vi os med at side i cirkel og lave et alter. Herefter bliver I taget med på en meditations rejse ved hjælp af ord og tromme. Når I kommer tilbage, sætter vi os i cirkel igen og diskuterer jeres oplevelser og hvilke betydninger beskederne I modtog kan have for jer og jeres situation.

Medicine Wheel
Lær om det indianske alter og medicin hjul. Lær at binde “prayer ties”, hvad de fire retninger står for, og hvordan du kan bruge det i din hverdag som meditation og for at få indsigt i dig selv.

Wellness ritualer
Lær at lave dine egne wellness ritualer, lær om smudging og hvordan du kan bruge kort til meditation og fri association.

Lav din egen tromme
Vær med til at skabe et nyt hjerteslag for Moder Jord når du laver en shamanisk tromme som indianerne laver dem.

Vi arbejder med råhud, vand og træ for at skabe trommen, og du lærer også hvordan du skal passe på den, og hvis der er tid, snakker vi om hvordan du kan bruge den.