Om Pia

Pia Poulsen massage therapistMit navn er Pia, og jeg hjælper stressede mennesker, som ønsker, at give slip på følelsesmæssige og fysiske spændinger.

“The stress I was carrying vanished and I left feeling rejuvenated.”
– Cathy, en klient i Paris.

Min filosofi og adgang til massage er baseret på viden, erfaring, og sund fornuft, samt inspireret af mindfulness, indianske traditioner og ritualer. Jeg respekterer dig og dine behov, og tilpasser din massage til dig.

“I would highly recommend Pia as a therapist for all types of conditions, as her depth of knowledge will allow her to adapt her skills to the individuals needs.”
– Lesley Masterson, Co-Ordinator LaStone UK

Vi er ikke healere, men fasilitatorer af healing og wellness. For at kunne helbrede er vi nødt til at kigge på alle aspekter af os selv; fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

Min drøm at at skabe et wellness resort, hvor der bliver taget hensyn til, hvad du søger og har behov for mens du er der. Tanken er at kombinere spirituel tænkning, massage og kreative udtryk til en unik blanding som hjælper dig til at udvikle dig og nå dine drømme.

Privat nyder jeg at bruge tid sammen med min familie, ture i naturen, at løbe, og bueskydning, samt at forsøge mig med forskellige kreative udtryk, så som malerier, strikning og læderarbejde. Jeg har en stor interesse i indiansk spiritualitet, og har deltaget i flere sweat lodges og retreats på Eagleroad, hvilket altid har været en stor og persoligt udviklende oplevelse.

I marts 2016 startede jeg Medicine Path Programmet, hvor jeg lærer mere sten massage og træner i at undervise i Stone Medicine, samt indianske shamaniske redskaber og traditioner fra Jenny Ray og hendes linje. Det er mig en store ære at få lov til at bære Medicinen til næste generation.

Mere