Geotermisk Deep Tissue Massage

Geotermisk Deep Tissue Massage er basalt set dybde massage med varme og kolde sten, som bruges til at behandle og normalisere muskelspændinger og problemer. I stedet for at bruge hænder og fingre til dybde massage, bruges stenene som et aktivt redskab der kan gå endnu dyberer og arbejde mere intenst, men generelt uden diskomfort eller smerte. Kombinationen med temperatur giver et resultat der er ti gange så effektivt som normal massage vil være.

Først bliver musklerne opvarmet med varme sten, hvilket får dem til at slappe af. Varme føles generelt bedre end kulde, og det gælder om at få musklerne gennemvarmet før kolde sten bruges til at gå rigtigt i dybden og løsne alle spændingerne.

Kulde virker bedøvende, og køligheden giver en dejlig opfriskende effekt. Samtidig får kulden musklerne og vævet til at trække sig sammen, hvilket resulterer i at blod og lymfe væske bliver skubbet væk fra området og at frisk, næringsrigt blod kan komme tilbage når vævet igen bliver naturligt opvarmet. Dette hjælper kroppens egen helingsproces på vej.

Der bliver kun arbejdet lokalt med kolde sten, så klienten kommer aldrig til at fryse da resten af kroppen bliver holdt dejligt varmt. Samtidigt bruges kolde sten kun i kortere tid, som intenst terapeutisk arbejde mens de varme sten bringer mere generel wellness til modtageren.

Arbejde med kombinationen af varme og kolde sten giver utrolige resultater. Spændinger i kroppen bliver behandlet meget mere effektivt, hjernen bliver sat på pause mens den prøver at forstå hvad der foregår med varmt og koldt, dybde arbejde er generelt uden ømme bivirkninger bagefter, og balancen mellem varmt og koldt giver energi samtidig med dyb afslapning.


Leave a Reply

Your email address will not be published.