Behandlinger|Treatments

[lang_dk]Hvordan kan jeg hjælpe dig og din nuværende situation?

Det vigtigste for mig er dig, og hvad du har brug for. Sammen finder vi ud af, hvilken massage og behandling der passer bedst til dine behov og ønsker.

Først skal tilliden opbygges, og det foregår lettest gennem en samtale før behandlingen. Før hver massage snakker vi kort om, hvordan det går og hvad du gerne vil have ud af din massage i dag. Eventuelt kan vi starte med en massage der bare fokuserer på de fysiske spændinger i kroppen og er nærmere en klassisk massage.

Senere, når du har tillid til processen, kan massagen blive mere mindful/spirituel/følelses fokuseret og det bliver ikke kun en kropsoplevelse, men en rejse for hele dig; din krop, dine følelser og dit sind.

Når du modtager en massage, så er den altid tilpasset præcist til hvad du har brug for her og nu. Det betyder at jeg oftest blander forskellige metoder og teknikker sammen for at opnå det bedste resultat for dig.

Jeg tilbyder en række basis behandlinger, som vi kan bruge som udgangspunkt for din massage.

Inyan Pejuta – Stone Medicine

Sten massage med varme og kolde sten baseret på gamle indianske ceremonier, healing og wellness metoder.

Denne massage form fokuserer typisk på at løsne fysiske og følelsesmæssige spændinger ved at bruge varme og kolde sten i behandlingen. En massage varer mellem en time og halvanden time, og hele kroppen bliver masseret med stenene.
Læs mere


Gennem årtusinder har indianske healere og shamaner benyttet sig af sten, krystaller, planter og ceremoni for at helbrede og bringe welness til stammemedlemmerne. Videnskaben er nu begyndt at bevise at de indianske wellness metoder også virker på et fysisk nivenau. Stone Medcine er én (ud af mange) linje af traditionelle healing og wellness metoder, som blev givet til Jenny Ray (Santee Dakota Sioux), fra hendes far (og andre lærere), som igen har lært fra de medicinmændene, som kom før ham.

Afhængig af dine behov kan massagen være blid og nænsom, eller inkludere dybde arbejde (deep tissue massage) på udvalgte muskelgrupper, for at hjælpe dig med at slippe af med spændinger i kroppen. Ved at bruge sten i behandlingen opnår du en meget effektiv massage, hvor den gode virkning holder længere end ved traditionel massage.

Rain Bath

Indiansk aromaterapibehandling til fysisk, psykisk og spirituel udrenselse og nye begyndelser.
Læs mere

I Rain Bath bliver æteriske olier brugt sammen med stenene. Behandlingen er en gammel indiansk wellness metode som genbalancerer kroppen, mens støtte er givet til følelserne og sindet.

Det er en blid og ikke invasiv metode til at fjerne stress og nervøsitet, som er en af hovedårsagerne til kemisk ubalance i kroppen. Rain Bath er god mod stress, depression, nerver, sorg, skyldfølelse og frygt, og deres fysiske følgevirkninger så som søvnløshed, mangel på energi og smerter.

Sacred Strokes

Sacred Strokes er en serie af behandlinger og ceremonier indenfor Stone Medicine. Ofte er en behandling en kombination af forskellige Sacred Strokes, der bliver tilpasset klienten i øjeblikket. Nogle af Sacred Strokes er for kraftfulde til at stå helt alene, mens andre kan bruges som en specifik enkeltstående behandling.

Behandlingerne har forskellige formål og intentioner. Normalt vil jeg kombinere forskellige Sacred Strokes baseret på, hvad du har brug for. I løbet af en session har vi først snakket om, hvad du gerne vil opnå og jeg begynder at få en idé om, hvad jeg skal tilbyde dig, og i løbet af behandlingen kommer flere idéer typisk til mig. Jeg føler mig måske kaldet til at starte med Wolf, tilføje lidt Buffalo og Bear, og så til sidst lidt tillid og beskyttelse fra Turtle. To sessioner bliver aldrig ens, for det hele handler om dit behov i øjeblikket.

Nedenfor lister jeg de Sacred Strokes som jeg har lært. Hvis du ønsker en specific Sacred Stroke, så taler vi om det og ser hvordan det kan hjælpe dig i din nuværende situation og med henblik på, hvad du vil opnå med behandlingen.
Mere information

White Bear

Hvid symboliserer ofte den spirituelle energi af et dyr, modsat den more fysiske energi. Det samme gælder for White Bear Stroke, hvilket i denne sammenhæng bliver oversat til Spirit Bear, en åndebjørn.

Den hvide bjørn lærer os at tage sig tid til at være alene i stilhed og refleksion. Bjørnen går i hi for at føde sine unger, hvilket lærer os at ikke al ny begyndelse behøver at være svær og smertefuld. Når mor bjørn vågner fra sin vintersøvn har hun den mest nuttede bjørneunge ved sin siden, uden at have følt fødselsveer eller de andre mindre behagelige ting der kommer med nyfødte børn. Hun minder os om, at forberede og høste så vi kan gå i “hi” og tage os af os selv, mens vi stoler på at foråret nok skal komme og tingene gro igen.

White Bear Stroke er styrkende og kan hjælpe med selvtillid. Det hjælper dig med at se, at du har de redskaber der skal til for at overkomme udfordringer, og at du har visdommen og støtten til at finde dine svar. Bjørnen hjælper især med at genopbygge ens hule, genoplade hvis man føler sig udbrændt, og til at genskabe et hjem, både fysisk og metaforisk.

Buffalo

Bisonoksen symboliserer for mange indianske stammer overflod og alt hvad man har brug for. Når bison blev jaget, gave den alt til stammen som de havde brug for. Kød og fedt til vinteren, skind til varme tæppe, ulden til puder og isolering, tipier og stærk beklædning, knogler til redskaber, hove kogt til lim, horn til skeer, ører til børnemokkasiner, maver til vandbeholdere og så videre. Alt fra bisonoksen blev brugt, selv kraniet som bliver brugt i ceremonier.

Buffalo Stroke består af mange dele som nemt kan mixes med andre strokes og inkluderes i en session. Kun sjældent bliver Buffalo Stroke givet som en enkeltstående behandling, da bisonens gaver er så rige at det nemt kan blive alt for meget.

Styrke, udholdenhed, kraft og intelligens er blandt bisonoksens gaver. Balance, tålmodighed, selvsikkerhed, bevidsthed, motivation, stabilitet, kreativitet, og tillid kan hjælpe med at finde vej gennem livets udfordringer, samt bringe klarhed til at gennemskue dem.

Bury the Soul

En chance for dyb afslapning mens du finder jordforbindelsen, balance og genoplader kroppen.

Bury the Soul er en ældgammel indiansk ceremoni, hvor formålet er at give slip på alt det gamle og åbne op for alt det gode og nye. Kroppen bliver dækket af varme og kolde sten, hvorefter lyde og vibrationer hjælper til med at give slip på alt det som du ikke har brug for.

Det er en god måde at komme i kontakt med dig selv og Moder Jord på, hvor du opnår dyb afslapning og måske også kommer på en spirituel rejse eller får pludselige idéer som behandlingen skrider frem. Den afsluttes med et “Sacred Symbol” som er stenenes besked til dig.

Balancing the Water Fall

Indiansk baseret behandling som hjælper på fysisk og psykisk kommunikation. Baseret på indianske ritualler og traditioner, hjælper denne behandling med at balancere “energi” og “vandet” i kroppen. Det er en guidet meditation og visuelisation, hvor kolde sten bliver holdt mod “energi-punkter” i ansigtet og på fødderne.

Den kræver at du er “til stede” igennem hele behandlingen, og har til formål at fjerne blokader i kroppens naturlige flow. Den er især god for kommunikationsproblemer og for folk hvor nervesystemet ikke fungerer optimalt, fx ved MS.

Grandmother Cedar

Gives oftest som en enkeltstående behandling, men dele fra den kan kombineres med andre Stone Medicine og Sacred Strokes elementer.

Med en kombination af aromaterapi og sten, hjælper Grandmother Cedar dig til at sende rødderne dybt ned i jorden og grenene højt op i himlen; en stærk afbalanceret jordforbindelse og fundament. Hun hjælper en med at bevare jordforbindelsen når livet er udfordrende og der er store ændringer.

The Three Relations

Indiansk inspireret ansigts massage der bliver til behandling af både krop og sjæl.
En behandling baseret på indianske traditioner, som kombinerer ansigtsmassage, varme og kolde sten, med ceremoni, energiarbejde og spirituel indsigt.Et eksempel på en The Three Relations behandling

Den er god for især kvinder som har brug for at “smide masken”, opbygge styrke og selvtillid, overkomme sorg eller angst. Behandlingen afsluttes med et “Sacred Symbol” og en snak om din oplevelse og tanker.

Turtle

Skildpadden er i mange legender betragtet som skaberen af Nord Amerika og indianernes land. Derfor har Turtle Stroke et dybt forhold til Moder Jord og alle skabningerne der. Da skildpadden er et dyr som lever over mange menneske generationer, giver den også energien af visdom og alderdommens erfaring og viden. Som repræsentant for Moder Jord, hjælper skildpadden os med at forbinde os til jorden og alle dens skabninger, i respekt og forståelse.

Havskildpadden kan ikke gå baglæns, og den kan heller ikke kigge bagud. Når hun lægger sine æg på stranden, stoler hun på at Skaberen nok skal tage sig af de små og overgiver sig i fuld tillid. Hun returnerer til havet uden at se sig tilbage, hvilket lærer os at se fremad og stole på at vi er på rette vej, og at lade fortiden blive i fortiden. Vi skal lade frygten blive hos de som er mindre vise.

Skoldet er en stærk beskyttelse som vi kan have brug for. Men da havskildpadden ikke kan trække hovedet og lemmer tilbage under skjoldet, lærer hun os, at vi kan overleve uanset hvad der sker, og lige meget hvilke tab vi oplever i livet.

Turtle Stroke hjælper os med at finde balance og at centrere os, vi finder jordforbindelse og tillid til Skaberen. Hun giver os fundamentet for visdom, balance, harmoni og overlevelse, og at det er ikke slemt at stikke hovedet frem, og møde livet direkte uden frygt og med tillid. Disse aspekter hjælper os med at komme af med stress og bekymringer. Det hele skal nok gå, hvis vi bare stoler på det.

Wolf

I mange traditioner ses ulven som læremesteren, der viser os hvordan vi kan leve i harmoni. Hierarkiet og rangordenen i flokken, hvordan hele flokken tager sig af ungerne og opdrager dem sammen, sangen og hylet der kommunikerer på lange afstande, kun at dræbe hvad flokken har brug for og ikke spilde energi på et stort bytte når det lille er nok, kropssprog og kommunikation inden for flokken, loyalitet, samarbejdet i jagten, og evnen til at tilpasse sig vidt forskellige miljøer og forhold.

Alle disse ting, samt meget mere bliver bragt ind i behandlingen og givet til dig når du modtager Wolf Stroke, eller dele deraf.

Ulven hjælper dig blandet andet med relationer til familien, gruppen og lokale samfund, partnerskab og kommunikation, tætte familiebånd og din position in grupper. Han giver støtte og styrke til at udtrykke dig og stå stærk i din sandhed, og hjælper dig med at skabe sunde grænser. Med ulvens hjælp bliver det lettere at udtrykke sorg og smerte,  og vide at der er de omkring dig som støtter dig og hjælper dig. Ulven er en stærk støtte i svære situationer.

Healing Hands

Berøringens kraft kommer til sit fulde i denne blide indianske healingsmetode.
Læs videre

Behandlingen består af energiarbejde, baseret på indianske traditioner og ritualer. Formålet er at balancere energien i kroppen, lige som er set i Reiki, Shiatsu og andre energi behandlinger.

Shamaner og healere har tilbudt denne form for behandling over hele jorden i årtusindener.

Shamanic Journey

Indiansk baseret trommerejse, hvor du kommer i kontakt med dyr og deres beskeder til dig.
Læs mere


En guidet meditation baseret på en gammel indiansk shamanisk visdom. Shamaner og medicinfolk har i årtusinder brugt trommen til at hjælpe folk ud på en rejse for at finde svar og give hjælp ved udfordringer i livet. Ved hjælp at trommens rytme og stemmens ord, bliver du guidet på en shamanisk rejse ind i underbevidstheden.

Efter rejsen snakker vi om hvad du oplevede og hvilke beskeder du har modtaget.

Holistisk massage

Oliebaseret massage der forkuserer på afslapning og wellness, måske med noget dybdearbejde, hvis det er nødvendigt.
Læs videre

Forskellige teknikker bliver brugt i løbet af en massage, baseret klassisk massage, mindfulness, samt elementer fra Shiatsu, Lomi Lomi, terapeutisk massage og meget mere.

Massagen kigger på hele mennesket og ikke kun et enkelt område. Krop og sind er tæt forbundne, og hvis begge ikke slapper af, finder man ikke fuld wellness på alle områder.

Priser:

Priserne for behandlinger afhænger af dine behov og tiden vi bruger, samt om det er en enkeltstående behandling eller en del af en behandlingsrække.

Typisk ligger en times behandling på 500 kr incl moms, og halvanden på 650 kr incl moms.

Kontakt mig for at høre nærmere eller hvis du har spørgsmål. Jeg vil gladeligt sammensætte en behandling der passer præcist til dine behov og ønsker.[/lang_dk][lang_en-uk]How can I help you in your current situation?

Together we discover what you need right here and now, so you receive a massage that suits your needs and wishes.

First we need to build trust, and that’s easiest through a conversation before the treatment. Before each massage we will shortly discuss how it goes and what you would like to achieve from your massage today. If you are more comfortable, we can start with a massage that focuses on your physical tensions in the body and is closer to a Swedish massage in style.

Later, when you trust the process, the massage can become more spiritual/emotionally focused, and isn’t just a body-experience, but a journey for the whole of you; your body, your emotions and your mind.

When you receive your massage, it is always adapted and adjusted to what you need right now. This means that I usually mix various methods and techniques to achieve the best result for you.

I can offer a selection of foundation treatments, which we can use as starting point for your unique massage.

Stone massage (Inyan Pejuta):

Native American healers and shamans have through millenia used stones, crystals, plants and ceremony to heal and bring wellness to tribal members. Science is now beginning to prove that the ancient Native American wellness methods working on the physical level. Stone Medicine is one (out of severeal) linage of traditional healing and wellness methods, which was gifted to Jenny Ray (Santee Dakota Sioux), from her father (and other teachers), who again learned it from the medicine men who came before him.

This form of massage typically focuses on releasing physical and emotional tensions by using hot and cold stones during the treatment. A massage lasts between one hour and one and a half hour, and the entire body is massaged using the stones as an extension of the hands.

Depending on your needs, the massage can be gentle and light, or include deep tissue work on selected muscle groups, to help you release tensions in your body. By using stones in the treatment, you’ll achieve a very effective massage, that is benefits lasts longer than by more traditional massages.

Rain Bath:

Rain Bath uses essential oils in conjunction with the stones. The treatment is an ancient Native American wellness method which re-blanaces the body, while support is given to the emotional and spiritual mind.

It is a gentle, non-invasive method of alleviating stress and anxiety which is the number one cause of imbalance to the body’s chemistry. Rain Bath is good against depression, anxiety, stress, grief, guilt and fear, as well as theit physical symptoms such as insomnia, lack of vitality and the pain that can result.

Bury the Soul:

Bury the Soul is an ancient Native American ceremony, where the purpose is to release all the old and open up for the good and new. The body is covered by hot and cold stones, afterwhich sounds and vibrations help you release everything which doesn’t serve you and you don’t need.

It’s a good way to reconnect with yourself and Mother Earth, where you achieve deep relaxation and perhaps also go on a spiritual journey or receive sudden ideas as the treatment progresses.The treatment is concluded with a Sacred Symbol, which is the stones’ message for you.

Balancing the Water Fall:

Based on Native American rituals and traditions, thsi treatment helps you balance the “energy” and “water” in your body. It’s a guided meditation and visualization, where cold stones are held against “energy points” in the face and on the feet.

The treatment requires that you’re “present” and has to purpose to remove blockages in the body’s natural flow. It’s especially good for communication problems and for people where the nerve system doesn’t function optimally, eg MS.

The Three Relations:

A treatment based on Native American traditions, which combines facial massage, hot and cold stones with ceremony, energy work and spiritual insights.

It’s good for especially women who need to “take of the mask”, rebuild strength and confidence, deal with grief or fear. The treatment is concluded with a “Sacred Symbol” and a chat about your thoughts and experiences.

Healing Hands:

The treatment consists of energy work, based on Native American traditions and rituals. The purpose is to balance the energy in the body, like found in Reiki, Shiatsu and other energy treatments.

Shamans and healers have offered this type of wellness treatment all over the yeart through millennia.

painted_drumShamanic Journey:

A guided meditation based on ancient Native American shamanic ceremony. Experience deep relaxation and insight, while you’re guided via drumming and words on a journey into your subconscious m ind.

After the journey, we’ll discuss what you experienced and what messages you have received.

Holistic massage:

Oil based massage with focus on relaxation and wellness, perhaps with some deep tissue work included if necessary. Different techniques are used during the session, based on classical massage, mindfulness as well as elements from Shiatsu, Lomi Lomi, therapeutic massage and much more.

The massage focuses on the hole person and not just a single area. Body and soul are closely connected and if both aren’t relaxed, you will never find full wellness in all areas.

Prices:

The prices for treatments vary depending on your needs and the time we spend, as well as if it’s a singular treatment or part of a series of treatments.

Prices are typically 400 kr incl VAT for an hours treatment, and 1½ hours for 550 kr incl VAT.

Contact me to hear what I can offer you in your current situation, or if you have any questions. I’ll gladly create a treatment that fits your needs and wishes.

More…[/lang_en-uk]